Na nedostatek práce si Krampol stěžovat nemůže. Jezdí bavit lidi po celé republice a nyní dostal navíc nabídku na roli ve filmu a seriálu. „Zatím o tom nechci mluvit, než to bude podepsané, ale bude to zase legrace. O práci nouzi nemám, daří se mně i Haničce,“ uvedl Jiří pro týdeník Sedmička.

Přiznal ale, že ho trápí velké bolesti. „Už roky mám problémy s kolenem. Bolí to jako čert, ale někdy to zase nebolí skoro vůbec. Jen do těch schodů je to mizérie, to chodím krok sun krok a trvá mi to," promluvil o svém trápení a doplnil, že do bytu musí denně vyšlapat pár desítek schodů.

Přesto komik a moderátor odmítá operaci, kterou mu doporučili lékaři. Přitom tím velmi riskuje, protože jeho stav by se mohl zhoršit. „Na operaci nepůjdu, alespoň zatím ne. Kdekomu, koho znám a byl na tom, to udělali buď blbě, nebo s tím má problémy dál. To nechci," řekl jasně Krampol, který by ale mohl skončit i na invalidním vozíku.

Stejně vytrvale zákrok odmítá i zpěvačka Marta Kubišová (74), kterou též trápí bolesti v kolenu. Dokonce už začala nosit na noze stahovací ortézu. „Vím, že Martička Kubišová je na tom podobně, a ta má taky strach jít pod kudlu. Hlavně kvůli tomu srdíčku,“ potvrdil pro Sedmičku Jiří.

VIDEO: Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince? Blesk TV

Fotogalerie
58 fotografií