Italský reprezentant, který s Alenou zplodil dva syny, manželku po devítiletém vztahu v roce 2014 opustil kvůli televizní moderátorce Ilarii D'Amico (44). S ní si již stihl pořídit třetího potomka, synka Leopolda (1).

Také půvabná tmavovláska nezůstala dlouho sama a dala se dohromady s dědicem italské automobilky Fiat Alessandrem Nasim (43). Nejenže dvojice působí velmi sehraně, ale Alessandro si dobře rozumí i s dětmi Šeredové Louisem Thomasem (9) a Davidem Lee (7).

Teď se navíc zdá, že zamilovaný pár svůj vztah posunul ještě dál. První vicemiss České republiky 1998 se totiž s miliardářem objevila na amfAR gala v Miláně a posléze na Instagramu zveřejnila snímek, na němž se milenci drží za ruce. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže Aleně se na prstu blyštil nádherný prsten ve tvaru květů.

Perche unione fa la forza #amfar 🖤

Příspěvek sdílený Alena Šeredová (@alenaseredova),Zář 21, 2017 v 1:40 PDT

„Protože v jednotě je síla,“ připsala k fotce modelka a herečka, která se nedávno objevila v primáckém seriálu Kapitán Exner. Ovšem už nevysvětlila, co tímto vzkazem myslela. Komentovala snad jen fakt, že prsten dokonale ladil s jejím náramkem? Nebo snad byly šperky zásnubním darem a věta měla naznačovat, že se chystá veselka?

Jenže Šeredová je oficiálně stále vdaná za Buffona, jelikož v Itálii je běžnou praxí, že rozvod se táhne i několik let. Ještě letos v březnu během návštěvy v Praze modelka potvrdila, že je stále vdaná.

VIDEO: Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Změnilo se ale od té doby něco? Jsou již manželé po třech letech odluky rozvedeni i papírově? Žádná taková zpráva se sice v médiích zatím neobjevila, již dříve ale italské weby tvrdily, že ke konečnému rozhodnutí soudu má dojít právě v září. Pokud je to skutečně tak, české krásce by nic nebránilo v tom, aby se provdala znovu.

Fotogalerie
38 fotografií