Nebezpečná skluzavka málem stála malou holčičku zdraví. „Podle oznamovatelky, která je maminkou zraněného dítěte, přišly společně na travnaté prostranství mezi ulicí Lodžská, Těšínská a Krakovem, kde se nachází několik atrakcí pro děti,“ prozradil mluvčí policie Jan Daněk. 

Operace chodidla

Holčička utrpěla vážné poranění chodidla, kvůli kterému ji museli lékaři operovat. Nyní má v noze drát, aby mohla chodit. Po jedné hře na nafukovadle děvčátko čekají více než dva měsíce rehabilitací.

Maminka se rozhodla celou událost nahlásit na policii až dva měsíce poté. V té době už na místě nafukovací atrakce nebyla. Přesto se policii povedlo majitele najít. „Skluzavku majitel na žádost ukázal. Při ohledání však policisté zjistili, že plocha, na které se děti kloužou, již byla vyměněna a není původní,“ prozradil Daněk.

Policisté nyní pátrají po svědcích události a snaží se zjistit, zdali se na nafukovací skluzavce Aladin nezranily ještě další děti. „Rodiče si také často své ratolesti na takových atrakcích fotí a natáčí. Případné obrázky ze zmiňovaného místa uvedené atrakce by také mohly přispět k objasnění celé věci,“ žádal o pomoc mluvčí policie.

Veškerá tato svědectví můžete směřovat přímo na místní oddělení Bohnice na telefonní číslo 974 858 730 nebo na linku 158.

Fotogalerie
5 fotografií