V pátém díle nováckého pořadu točícího se kolem zázraku života se setkáme s příběhy tří párů. Jedním z nich jsou Simona a Lukáš Horváthovi, kteří se seznámili poněkud netradičně – na pohřbu. Mají spolu už tři děti a blondýnka původně vůbec netušila, že je znovu v očekávání. Ranní nevolnosti mylně pokládala za nevolnosti ze stresu.

O něj totiž v poslední době nemá nouzi kvůli svému podnikání. Simona, která organizuje práce ve stavebnictví a zaměstnala i svého muže, žila v domnění, že má všechny náležitosti v pořádku. Ovšem před dvěma lety se ozval finanční úřad a informoval ji o jejím dluhu na daních. „Jsme stavební firma, přišlo nám, že máme DPH a daň z příjmu skoro 19 milionů zaplatit,“ prozradila rozhozená žena a vzápětí propukla v pláč.

Vzhledem k životnímu stylu její rodiny se zdá, že nešlo o žádný podvod na daních, spíše o naivní způsob podnikání a nepřehlednost smluv. Simona se proto obrátila na právníka, který ji varoval, že jí hrozí deset let za mřížemi. Kvůli tomu dokonce začala zvažovat potrat. Jelikož ale konečně čekala chlapečka, Lukáš byl proti. Po konzultaci s lékařem se nakonec rozhodla si dítě nechat.

Ani krátce před porodem malého Viktorka ji ale strach neopustil. Stále ji děsí představa, že by své miminko vídala jen o návštěvách ve vězení. Jak nakonec příchod děťátka na svět zvládne a poputuje snad z porodnice rovnou za mříže? Sledujte Malé lásky ve středu od 21:40 na Nově.

VIDEO: Další ukázky z Malých lásek – Andrea jde k porodu sama, manžel to odmítá.

VIDEO: Z bývalého zloděje a feťáka ideální otec?

Vše o pořadu Malé lásky čtěte zde>>

Fotogalerie
14 fotografií