Ani tento týden se reality show Výměna manželek neobejde bez vypjatých emocí. Postarají se o ně dva odlišné páry s různými problémy. První z nich, Tereza (23) a Pavel (37) z České Lípy, se seznámili přes internetovou seznamku.

Dnes jsou spolu už dva roky a vychovávají společnými silami pět dětí – syny Tondu (6), Vojtu (5) a Kubu (18 měsíců) a dcery Aničku (3) a Helenku (2). Jenže teď prožívají první velkou krizi. Trápí je pocit odcizení a mají i finanční problémy, které by měla pomoci vyřešit právě účast v pořadu.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pět dětí a nevěra! TV Nova

Druhá dvojice Kristýna (23) s Lukášem (27) z Milovic už má podobnou krizi za sebou. V době, kdy byla žena těhotná, jí její partner vrazil pomyslnou kudlu do zad a prožil aférku s její kamarádkou. „Já jsem se prostě nechal zblbnout malou vyzáblou holkou. Trvalo to asi dva měsíce,“ přiznává na kameru Lukáš.

Pak si ovšem uvědomil svou chybu a ke Kristýně se vrátil. Ta ho sice vzala na milost, pořád na jeho poklesek ale nemůže zapomenout. „Já jsem mu to asi odpustila, co mi udělal, ale nezapomenu na to,“ svěřila se ve Výměně Kristýna.

Ani po porodu se neuklidnila, naopak se objevil další důvod ke strachu a smutku. Syn Filípek (dnes 18 měsíců) se totiž narodil s vrozenou srdeční vadou a musel podstoupit hned několik závažných operací.

Obrní se tak díky předešlým zkušenostem trpělivostí a péči o pět cizích ratolestí zvládne? Nebo naopak bude pro ni zkušenost ve Výměně poslední kapkou? O tom se přesvědčíte v premiérovém díle reality show ve středu od 20:20 na Nově.

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE >>>

VIDEO: Připomeňte si i další videa z předešlých dílů Výměny manželek

Video
Video se připravuje ...

Táta, nebo milenec? Ještě divnější Výměna manželek než ta s hadem! 17letá matka! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií