Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Miliardářská svatba Putinova známého: Dorazil i prezident, dort připomínal chrám

Autor: lm - 
19. září 2017
10:01

Svatba roku se konala o víkendu v ruské metropoli. Syn arménského miliardáře a známý ruského prezidenta si tu vzal za ženu úchvatnou krásku jménem Lilit. Na veselku se sjelo mnoho známých tváří, mezi nimi i významní politici.

Karen Karapetjan se oženil v moskevském kostele Arménské apoštolské církve a ze snímků to vypadá, že šlo o svatbu roku. Syn miliardáře nechal vyrobit klenbu z čerstvých květin, ze které navíc visely blyštivé krystaly. Podobně honosné byly i květiny na banketu, který po obřadu následoval. Hlavním bodem večera pak bylo krájení okázalého čtyřpatrového dortu, který byl ozdoben stovkami květů.

Podle západních médií je Karen nejmladším synem arménského miliardáře Samvela Karapetjana (52), jehož majetek Forbes letos odhadl na 4,6 miliardy dolarů (přes 100 miliard korun). Realitní magnát je považován za 32. nejbohatšího muže Ruska a mimo jiné i za dobrého přítele prezidenta Vladimira Putina. Ten sice na svatbu nedorazil, zato ale podle deníku The Sun přišel arménský prezident Serž Sarkisjan (63).

Večerem provázela známá ruská moderátorka Xenija Sobčaková, které se přezdívá »ruská Paris Hilton«. Objevily se ale i další známé tváře, například italský zpěvák Eros Ramazzotti (53), ukrajinská zlatá olympijská krasobruslařka Taťjana Navka (42) a zpěvačka Vera Brežněva (35), která si získala označení „nejvíce sexy žena Ruska“.

Na kolik celá honosná veselka přišla, je zatím tajemstvím. Samvel Karapetjan ale loni ženil v tom samém kostele v Moskvě svého nejstaršího syna Sargise a svatba ho tehdy stála odhadem 43 milionů korun.

Video: Pohádková svatba v šatech od Matragi

Zobrazit celou diskusi