„To přece není její hlas,“ říkali si diváci nedělní epizody Kapitána Exnera, v němž si hvězdná modelka s chutí zahrála milenku Chantal Poullain (61). Copak Alena po letech v cizině mluví tak špatně česky, že je třeba její hlas nahradit? „Kdepak. Až po dotočení se zjistilo, že scény s Alenou Šeredovou měly špatný zvuk,“ nabízí jiné vysvětlení dobře informovaný člen štábu.

„A protože Alena už neměla čas, aby se vrátila do Česka a namluvila své scény znovu ve studiu, byla po dohodě předabována,“ dodal zdroj Blesku s tím, že tohoto úkolu se dokonale zhostila Anna Remková (37). Remková je dcera kosmonauta Vladimíra Remka (68) a manželka herce a muzikanta Ondřeje Brouska (36).

Na natáčení seriálu tedy modelka hned tak nezapomene. Zahrát si herečku ji stálo spoustu sil. Nejen že kvůli tomu přiletěla loni na podzim na otočku do Prahy, ale ještě po tři dny trpěla na place i dvanáct hodin v kuse. „Zima nebyla jenom v noci. Děsné počasí bylo celý den – zima, déšť... Se sluníčkem by to bylo lepší, to nebudu vyvracet,“ svěřila se modelka po natáčení.

Exnera dál drtí Modrava 

Ani hvězdná účast Aleny Šeredové nestačila k tomu, aby se Kapitán Exner probojoval na vrchol žebříčku sledovanosti nedělních pořadů. První a druhé místo opět obsadili koně ze stáje TV Nova – s obrovským náskokem opět zvítězila Policie Modrava a na vzestupu jsou i Střepiny.

TOP 5 nedělní sledovanosti
Autor: FTV Prima

VIDEO: Lucie Vondráčková přiznala: Balila jsem Michala Dlouhého, ale nedosáhla toho, co jsem chtěla...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková přiznala: Balila jsem Michala Dlouhého, ale nedosáhla toho, co jsem chtěla. Adriana Krátká / BPŽ

Fotogalerie
19 fotografií