Na oslavě pochopitelně nechyběla rodina Františka Janečka, tedy dlouholetá partnerka Tereza Mátlová s jejich dcerou Emily. Ta mu dokonce přinesla obrovský dort s logem úspěšného muzikálu Ples upírů, který Janečkovým dalším "dítětem" a pýchou. Tátovi přišly popřát také jeho starší děti, dcera Alice a syn Filip.

Od šesté hodiny odpolední se pak producent už nezastavil. Tu ho políbila a dárek přinesla Jiřina Bohdalová, tu dostal překvapení od Heleny Vondráčkové s manželem, svému šéfovi gratulovaly i jeho muzikálové hvězdy z Plesu upírů Natálie Grossová, Michaela Gemrotová s Mariánem Vojtkem, nechyběl ani rakovinou nemocný Jiří Pomeje s manželkou Andreou. Ta se chlubila hlubokým dekoltem, ze kterého pánové nemohli spustit oči.

Video
Video se připravuje ...

František Janeček narozeniny Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Janečkovi blahopřál také saxofonista Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou, po dlouhé době se ve společnosti objevila i Ornella Koktová s manželem Josefem Koktou. Pochopitelně se mejdan neobešel bez Michala Davida, kterého doprovodila manželka.

Jako slamění vdovci přišli za oslavencem Vendula Svobodová, která přinesla květinu a rovnou se pochlubila novým zrzavým a kudrnatým účesem, a také rocker Petr Janda, který přišel bez manželky Alice. Ten Janečkovi věnoval knihu. Setkání hvězd bylo tedy velkolepé, ale do ranních hodin se podle gusta Františka Janečka nepařilo. Producent je ranní ptáče a ke spánku uléhá rád brzy.  

Fotogalerie
55 fotografií