Právě velikost miminka byla důvodem, proč nakonec přišla na svět císařským řezem a nikoli přirozenou cestou, jak bylo v plánu. „Jak byla veliká, už se nezvládla otočit a musela jsem pár dnů před termínem na císaře. Sami doktoři pak na porodním sálu se divili, kam se do mě vešla…,“ vysvětlila exkluzivně Blesku z Ameriky nositelka Thálie za muzikál z roku 2016.

Péče se jí prý dostalo přímo královské, přesto rodila na pokraji sil. „Měla jsem jít na to hned z rána, takže jsem nesměla nic jíst ani pít. No, jenže pak přišly hodně akutní a vážný porody jiných maminek, a tak se naše malá narodila až pozdě odpoledne,“ řekla Gudasová.

Oporou jí prý byl partner. „Bez Míši bych to snad nedala, byl fakt neuvěřitelnej, moc mi pomohl. Přímo na sále pak sám přestřihl pupeční šňůru. Tak šťastnýho, jako když malou poprvé spatřil, jsem ho ještě neviděla. Teda do chvíle, než se hnedle na sále pokakala…,“ rozesmála se.

Reprezentační gólman je také nejvíc zodpovědný za jméno jejich robátka. „Je to Emily. A normálně Neuvirthová. Sice ještě nemá rodný list, ale už jsme pro jeho vystavování vypisovali papíry a mělo by to jít i s tou českou koncovkou,“ říkají rodiče-patrioti.

A jak že přišli na Emilku? I to má svůj příběh. „Míšův dědeček byl Emil, loni bohužel zemřel. A tak jsme jí dali jméno po něm.“

Kvůli hojení jizvy zůstává s malou v nemocnici, možná až do pátku, dveře se u nich na pokoji ale netrhnou. „Mám tady mámu, ta spí přímo u nás na pokoji. Chodí sem samozřejmě Míša, brácha Radko…,“ vypočítává mladá maminka. Jen její otec Leo Gudas (52) schází, ten má povinnosti v Rumunsku, kde je v trenérském angažmá.

A sama nezůstane ani dál, až se rozjede kolotoč hokejové NHL. „Mamka zůstane celé šestinedělí, dnes má přiletět bráchova žena s dětičkama, Míšovi rodiče pak na začátek sezony. Flyers začínají týdenní šňůrou venku, tak ať nejsem doma sama. Máme nový byt, vejdeme se…,“ dodává bývalá hvězda muzikálů jako Kočky, Mýdlový princ či Mefisto. „Budeme to mít doma jako v jesličkách,“ poukazuje s potěšením její maminka Radomíra na fakt, že až tátové odletí, bude se snachami pečovat jak o malou Emily, tak o Radkovu Leontýnku (2,5) a Kvida (0,5).

Video
Video se připravuje ...

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth. iSport TV

Fotogalerie
19 fotografií