V novácké Ulici si Klára Hanušová (38) zahrála tak trochu sama sebe, jelikož jsme ji na obrazovce mohli vidět jako zdravotní sestru, což je její skutečné povolání. Pracuje ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze, ovšem příležitostné nabídky na účinkování před kamerou neodmítá.

Objevila se ve filmu Mamas a Papas, televizním cyklu Nadměrné maličkosti i v seriálu Náměstíčko. Naposledy se mihla právě v Ulici, kde pomáhala při porodu Jindry Pražákové, kterou hraje Bohdana Pavlíková (41). Na natáčení ji doporučila sama Bohdana, protože spolu s Klárou hrály v jednom projektu,“ odhalil pro deník Aha! zdroj z televize.

„Zdravotní sestry hraju docela často a baví mě to,“ prozradila Hanušová, která se nedokázala vyhnout srovnání seriálového porodu se skutečnou praxí. „Není to úplně přesné! Na příjmu v ordinaci určitě není jen jedna sestřička a stejně tak u lůžka,“ objasnila amatérská herečka, která má talent v krvi. Stejně jako její mladší bratr, herec Jaroslav Hanuš (32), zřejmě podědila geny po slavné mamince.

Té je ostatně Klára i poměrně dost podobná, nejen vzhledem, ale dokonce i hlasem. Lehce se teď začíná podobat i jejich životní dráha. Jaroslava Hanušová totiž původně pracovala jako učitelka a herectví nestudovala, i když k němu posléze zběhla a nakonec se navždy zapsala do srdcí diváků zejména díky pořadu Možná přijde i kouzelník a komedii Slunce, seno, erotika. Po smrti má tak v dceři v podstatě svou nástupnici.

VIDEO: Podívejte se na scénu z Ulice s dcerou Jaroslavy Hanušové

Video
Video se připravuje ...

Porod v Ulici: Bedřich Liška se stane otcem! TV Nova

Fotogalerie
52 fotografií