Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Strážníci v Děčíně zachránili dítě (2): Balancovalo v okně ve třetím patře. Matka spala

Autor: ČTK ljš - 
12. září 2017
15:28

Stačilo málo a došlo k tragédii. Strážníci v Děčíně v úterý zachránili dvouleté dítě, které stálo v okně ve třetím patře domu a vystoupilo až na parapet. Jeho matka v té době spala.

Na dítě stojící okně ve třetím patře bytového domu v Ústecké ulici upozornili městskou policii zaměstnanci místní společnosti. Hlídka strážníků byla podle mluvčího děčínské městské policie Tomáše Pavlíka na místě do tří minut.

„Dítě v tu chvíli vstoupilo na venkovní šikmý parapet. Hlídka vykopla vstupní dveře do domu, doběhla do bytu, který naštěstí nebyl zamčený, a v poslední chvíli dítě zachránila,“ uvedl ředitel děčínské městské policie Marcel Horák.

 

Dítě bylo podle Pavlíka s matkou. „Strážníci objevili i spící osmnáctiletou matku, která se probrala až po hlasitém upozornění strážníků,“ uvedl mluvčí. Strážníci podle něj o případu informovali policii a orgán sociálně právní ochrany dětí.

VIDEO: Sára (4) přežila děsivý pád! Sletěla z nejvyššího patra!

Tomas1115 ( 13. září 2017 23:37 )

 Kdo roztahuje fotrům nohy jste maximálně vy Češi !!! A naučte se psát !!! 😂😂😂😂😂

karllos.dc ( 13. září 2017 07:55 )

Jo byla to cigoška, ale co o jednoho cigáma míň nebo víc?? Když rodí od patnácti to asi slavila své patnácté narozeniny, že roztáhla nohy svýmu fotrovi

jiznicechy ( 12. září 2017 16:33 )

Ústecká 36 Děčín - zkuse hádat, jaké etnikum tam bydlí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání