Jakub Mohamed Ali je v Česku známý jako kontroverzní rapper, který proslul neustálými potyčkami se slovenským rapperem Rytmusem. Neustále se do něj a jeho přítelkyně Dary Rolins naváží. 

„Nejsou to věci na chlubení, ale jsem dvakrát postřelený a nebyly to hezké chvíle,“ svěřil Mohamed Ali před časem Blesku s tím, co dělal, než se stal muzikantem. V roce 2011 měl jeho nevlastní bratr na svědomí střelbu v pražské Korunní ulici.

Čtyřiačtyřicetiletý bývalý gangster se nyní objeví v pořadu Malé lásky ve zcela jiné roli. S přítelkyní Kristýnou totiž čeká svého prvního potomka a je z toho velmi nervózní.

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky - Jakub Mohamed Ali s Kristýnou Dykastovou TV Nova

Příchod na svět prvorozeného syna Jákoba mu ale radikálně změnil život. Stal se z něj svědomitý a milující otec. „Pro mě je fajn, že můžu to dítě mít s holkou z vesnice a ten život je jiný. Možná jsem utekl. Ne před ničím nebo před nikým, ale sám před sebou. Já jsem byl ve své podstatě hodně odosobněný, bezcitný člověk a tím, jaká je moje partnerka, tak už takový úplně nejsem,“ svěřil v Malých láskách Ali.

A že v sobě našel ztracené city dokázal i ve chvíli, kdy na svět přišel jeho syn. Ukápla mu slzička. Chlapeček vážící 3666 gramů mu podlomil kolena. „Tři šestky, to bude jak satan. To budou létat blesky z postýlky. Chtěl jsem holčičku, protože si myslím, že ten kluk bude grázl,“ řekl bezprostředně po porodu napravený rapper.

Osudové setkání

Z Prahy se odstěhoval na venkov, kde potkal Kristýnu, jež s ním od začátku chtěla založit rodinu. Příchod potomka rapper prožíval velmi svědomitě a i přes svou nervozitu mladou partnerku celou dobu u porodu utěšoval a pomáhal jí. Po narození syna sám přiznal, že to byla jedna z jeho nejdůležitějších životních zkušeností.

Malé lásky: Zajímavosti a celé díly online najdete ZDE

Fotogalerie
9 fotografií