Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Veronika Kopřivová o svatbě s Jágrem mlží: O prázdninách jsme se moc neviděli

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Hellebrandt/ BPŽ
14. září 2017 | 11:00

Nedávno se objevila spekulace o tom, že místo svatebních zvonů se Veronika Kopřivová (26) dočká maximálně kopaček. V její sbírce bot jí možná chybějí, ale jinak by ji to asi moc nepotěšilo. Na křest limitované edice hodinek s Jaromírovou osmašedesátkou ovšem dorazila s Jardou (45), a přestože o svatbě mluvit nechce, láska evidentně stále trvá.

Dnes křtí Jaromír své hodinky, myslíte, že časem přibude i dámská verze? Nosila byste je?
To netuším, byla jsem překvapená i tím, že vůbec vznikla verze pro muže. Takže nevím, jestli se chystá něco dalšího. Každopádně já hodinky moc nenosím protože dneska je jiná doba a můžete se kdykoli podívat na mobil. Mám doma asi jedny nebo dvoje, které nosím opravdu příležitostně.

Pamatujete si na své první hodinky?
To si nepamatuji, ale jako malí jsme nosili takové ty gumové se zvířátky, které fungovaly vždycky asi týden.

Podívejte se, jak to Jaromírovi s Veronikou na křtu slušelo:

Hodinkám tedy neholdujete. Bez kterého módního doplňku se ale neobejdete?
Boty, jsem maniak na boty a přijde mi, že jich mám doma pořád málo, přitom už je nemám kam dávat. Mám doma všechny, od tenisek po podpatky.

Pózování a modeling asi nebude Jaromírova silná parketa. Chtěl od vás nějakou inspiraci, radila jste mu?
Radí se se mnou, co se oblečení a módy týče, i když si nakonec stejně vezme jen to, co je mu pohodlné. Pózy ode mě radit žádné nechtěl. Jaromír si ale žádné nacvičovat nemusel, je přirozený sám od sebe a je to hlavně o něm a jeho osobnosti, není to o modelingu.

Kdo z vás má větší šatník. Vy, nebo Jarda?
Světe, div se, Jaromír. Na Floridě jsem proti němu měla tak poloviční šatnu. Kluci chodí na zápasy v oblecích, takže on má doma stovku obleků a košilí, a to zabere hodně místa.

Myslíte si, že znáte jeho vkus, troufnete si mu sama něco koupit?
Kupuju mu pořád něco na sebe, Jaromír si nic nekoupí. To, co na sobě nosí za poslední dva roky, jsem mu většinou koupila já. Málokdy se stane, že jdeme nakupovat společně, on nenakupuje, maximálně tak spodní prádlo. Mě to těší, takže když vidím něco, co by mu slušelo, tak mu to pořídím a on z toho má radost a rád to nosí.

Jak dlouho tráví čas v koupelně přípravou, než vyrazíte ven?
Jaromír je rychlý, jsme v tom oba stejní. Přípravy moc neprožíváme, ať jdeme kamkoliv, vezmeme si to, v čem je nám dobře. Jediné, co řeší déle, jsou vlasy.

Jaké jste měli léto, užili jste si spolu nějaké prázdniny?
Spolu moc ne, protože bylo opravdu hodně pracovních povinností. Většinou když já jsem měla čas, on ho neměl, nebo naopak.

Hodně se mluví o vaší svatbě. Tak jak to vypadá, už se něco rýsuje?
Nevím a nemám k tomu co říct.

Video se připravuje ...