Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lidské zvěrstvo: Nemocného psa někdo odložil v lese, tam čekal týden na záchranu

Autor: aba - 
12. září 2017
13:54

Říká se, že pes je nejlepší přítel člověka. V mnohých případech to ale neplatí, spíše naopak. Své o tom ví nalezenec ze slovenské Nitry, kterého i s vykloubenou packou nechal jeho pán opuštěného v lese, kde pejsek o samotě čekal skoro týden.

Příběh černého pejska sdílel na sociální síti útulek v Nitře, který se o pejska postaral. Toho jeho majitel vyhodil v lese u chatové oblasti. Jedna z místních obyvatelek se šla projít a pejska s postiženou tlapkou si všimla. Zavolala tedy útulek, který se pejska pokusil odchytit.

Vyděšené a zraněné zvíře ale při prvním pokusu uteklo do lesa, a tak se zaměstnanci útulku museli vrátit i druhý den. Na pomoc si vzali jiného pejska, díky kterému se jim nalezence nakonec podařilo nalákat a nasadit mu obojek.

Ihned ho odvezli na veterinu, kde vyšetření ukázalo, že ošklivě vykloubenou přední tlapku už má nebohé zvíře nějakou dobu, a tak se nejedná o čerstvé zranění, které by si způsobilo například pobytem v lese. Od kolemjdoucích turistů se totiž zaměstnanci z útulku dozvěděli, že zvíře leželo u lesa už více než týden. 

I tak nedělalo majiteli problém postiženého pejska vyhodit u lesa. Ten teď našel nový domov v útulku, kde se o něj dobře starají.

bersimalinecka ( 12. září 2017 15:25 )

co vidím kolem sebe najednou si berou velké psy feťáci kolikrát si říkám co s těmi zvířátky je když v tv ukazují jak policajti vybírají jeden feťácký brloh za druhým

dfghjk ( 12. září 2017 14:24 )

Ale, ale blesku, pro tebe je hyenismus běžná věc, takže svoje moralní kecy si strč za klobouk.

dandova ( 12. září 2017 14:20 )

Hlavně, že věděli, jak dlouho tam ten pejsek leží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání