Představitel doktora Boba Švarce z Ordinace má právě za sebou úspěšnou předpremiéru muzikálu Krysař, v němž ztvárňuje starostu. Jelikož je o představení velký zájem a až do konce roku je vyprodáno, potřeboval se herec posléze uklidnit a strávit příjemný večer v dámské společnosti.

Z Divadla Kalich tak zamířil do nedaleké restaurace ve dvoře, kde se sešel hned se dvěma osudovými ženami. První z nich byla herečka ze seriálu Přístav Olga Želenská (56), která je principálkou divadelní společnosti Háta, s níž Zounar vystupuje.

Daleko překvapivější volbou byla ale druhá dáma, jeho bývalá přítelkyně Simona Brdičková. Dvojice se během 11 let střídavě rozcházela a scházela, nakonec se ale oba nechali slyšet, že je konec. Komunikovali spolu jen v zájmu jejich dcery Claudinky a podařilo se jim spolu také spolupracovat, když Brdičková svého bývalého obsadila do Přístavu. Teď se ovšem zdá, jako by mezi nimi znovu přelétla pověstná jiskra.

„Prosím vás, ty dámy mne byly podpořit, to je celé,“ vyvracel pro deník Aha! herec domněnky o návratu k expartnerce a na další otázky již odpovídat nechtěl. Nevysvětlil tak ani fakt, že po představení necukroval spíše se slovenskou herečkou Betkou Stankovou (38), která se donedávna po jeho boku objevovala ve společnosti coby jeho přítelkyně.

Paradoxně byla jejich dohazovačkou právě Simona, když do primáckého seriálu Betku obsadila jako partnerku pro Zounarovu postavu. Seriálový pár se pak dal dohromady i ve skutečnosti, jenže teď se proslýchá, že už se zase stihli rozejít. Pokud je to pravda, měl by Martin volné ruce a nic by mu nebránilo znovu se smířit s Brdičkovou.

VIDEO: Zounar je už léta v Ordinaci za zápornou postavu. Nevadí mu to?

Fotogalerie
54 fotografií