Němá tvář byla Heleně věrným přítelem dlouhých šest let, a tak není divu, že jeho odchod z tohoto světa ji velmi zasáhl. „Děkuju, že jsi tu byl se mnou,“ napsala Zeťová na Instagramu k fotce zesnulého Jack Russell teriéra.

Tomu se osudným stal zhoubný nádor kostní tkáně (tzv. osteosarkom). Jeho panička dlouho doufala, že se podaří zákeřnou chorobu zastavit. Vždyť pejsek byl stále veselý a plný energie, dokonce i po nutné amputaci jedné nožičky.

Jenže rakovina postupovala dál a na konci srpna už někdejší členka skupiny Black Milk věděla, že o Beníka zhruba za dva týdny přijde. V posledních dnech se tak s ním snažila trávit co nejvíce času a zbytek života mu co nejvíce zpříjemnit.

V neděli pak zpěvačka na sociální síti napsala tklivá slova, z nichž bylo jasné, že pejsek už není mezi námi. „Vždycky Tě budu milovat chlapečku můj!“ napsala Helena, které je teď oporou už jen její druhý čtyřnohý miláček. Ani příteli se nemůže vyplakat na rameni, jelikož se před nedávnem rozešla s dlouholetým partnerem z Řecka a na čas se odtamtud vrátila zpět do vlasti.

 

VIDEO: Helena Zeťová pokřtila nové album Petra Bendeho. Při otázkách na přítele v Řecku už tehdy mlžila.

Video
Video se připravuje ...

Helena Zeťová pokřtila nové album Petra Bendeho. Při otázkách na přítele v Řecku mlžila. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
26 fotografií