Oblast 51 se nachází v americkém státě Nevada, mezi regionem Yucca Flats a Nevada Test Site, kde armáda zkoušela nukleární zbraně. V blízkosti tohoto místa na břehu vyschlého jezera Groom Lake zaznamenávají úřady mnohem častější hlášení o UFO a leckterý nadšenec do mimozemšťanů věří, že to není žádná náhoda. Existují bizarní teorie, že má jít dokonce o mimozemské vězení. 

Oficiálně se však ve vojenské oblasti testují experimentální letadla - k tomuto účelu měla být také v roce 1955 vystavěna. Jedná se o přísně střežený areál náležící ke kalifornské letecké základně Edwards, takže informací není mnoho. Pokud se na místě skutečně pracuje s mimozemskými technologiemi, veřejnost se to asi jen tak nedozví. Dlouhé roky nebylo ani jasné, jak to na místě vlastně vypadá...

Až nyní se dostaly na internet unikátní záběry pořízené díky moderním technologiím. Manželé Tim a Tracy Doylovi, kteří provozují Youtube kanál UFO Seekers (neboli hledači UFO), vyšplhali na 40 km vzdálenou horu Tikaboo Peak. Odtud se jim podařilo zachytit díky teleskopickým objektivům nějaké záběry zakázané oblasti a poprvé se tedy může veřejnost podívat, jak Oblast 51 vůbec vypadá. Zachytit se podařilo množství budov či mezi nimi přejíždějících aut. 

 

Celé video naleznete zde>>

Fotogalerie
12 fotografií