„Jsme tu už potřetí a určitě doporučuji sem vyrazit už kolem desáté,“ prozradila Hanka, která na Burgerfest přišla s rodinou. „Po poledni pak už lidé čekají u stánků v dlouhých frontách,“ dodala. Ten, kdo se předtím ale nasnídá, udělá velkou chybu.

Na návštěvníky čeká několik desítek stánků s hamburgery. Základem je vždy domácí hamburgerová bulka a kvalitní hovězí maso. Cena burgerů se pohybuje od 80 Kč do 120 Kč. Na místě seženete i prodejce, kteří nabízí domácí hranolky. A v kombinaci s lehce pikantním burgerem je to teprve to správné „nebe v hubě“!

Video
Video se připravuje ...

Holešovice provonělo grilované hovězí. Proběhl 6. ročník Burgerfestu Martina Neckářová

„Letošní ročník bude ve znamení kuchařských show v podání grill masterů z celého světa, kteří představí nové trendy a techniky v přípravě masa a burgerů. Navštíví nás grill mistr, který přijede ukázat své umění z oblasti Gaúcho v daleké Brazílii - milovník burgerů, umělec a skvělý kuchař v jedné osobě - Emerson Khan,“ uvedla organizátoři.

Sladká tečka

Na zahnání žízně si můžete koupit točené pivo nebo americké limonády a kolové nápoje. Pokud vám v žaludku zbyde místo na sladkou tečku, tak před odchodem nevynechejte ještě zmrzlinový kopeček mezi dvěma sušenkami za 59 Kč nebo sladkou koblihu

Těšit se kromě jídla můžete na vystoupení americké rodačky s nezaměnitelným hlasem i charismatem - Tonyi Graves, nebo na neméně originální partičku handicapovaných umělců z The Tap Tap. Kompletní program najdete ZDE.

Co? Jack Daniel´s presents Burgerfest 2017

Kdy? v sobotu 9. a v neděli 10. září

Kde? Výstaviště Holešovice

V kolik? V sobotu je otevřeno od 10 do 22 hodin, v neděli pak od 10 do 20 hodin.

Za kolik? Vstupné je 100 Kč na oba dva dny.

Fotogalerie
29 fotografií