Výměna manželek je oblíbená reality show, kterou vysílá TV Nova od roku 2005. Pořad vyvinula v roce 2003 britská produkční společnost RDF Media (Wife Swap). V srpnu 2017 začala Nova vysílat již 9. řadu reality show.

V každém díle reality show Výměna manželek nahlédneme do dvou rodin, které si prohodí manželky. Filmový štáb sleduje každodenní fungování obou rodin. Přináší hádky, emoce i šokující příběhy. Každá rodina za účast inkasuje 100 000 Kč.

Výměna manželek - zajímavosti ze zákulisí ZDE

Principem reality show Výměna manželek je, že se dvě ženy z předem určených rodin vymění a po 10 dnů žijí v nové domácnosti. Po celou dobu pobytu jsou přítomny kamery. V první polovině pobytu se žena řídí manuálem domácnosti, v polovině druhé pak nastaví vlastní pravidla. Každá epizoda pořadu Výměna manželek končí setkáním partnerů mezi osmi očima.

Video
Video se připravuje ...

Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15ti letou! A dítě zanedbáváte! TV Nova

Výměna manželek: Celé díly online najdete ZDE

Fotogalerie
45 fotografií

Čtěte více na Blesk.cz:

Evropská unie - aktuální zpravodajství>>>

Minimální mzda v roce 2018>>>

Státní svátky v roce 2018>>>

Co je to islám? >>>

Časová pásma>>>

Televizní pořady na Blesk.cz

Chcete znát detaily z vašich oblíbených televizních pořadů a reality show? Potom jste na správném místě. Přečtěte si, kdy se začaly vysílat, kde najít starší díly, nebo si přečtěte pikantní informace ze zákulisí jejich natáčení.

Vetřelci dávnověku * Utajený šéf * Co na to Češi

Tvoje tvář má známý hlas * Výměna manželek

Malé lásky * Chart Show * Pevnost Boyard

Deník Dity P. * Ano, šéfe! * Prostřeno

Jak se staví sen