Někteří muži možná zapláčou, Katie Price už ale zřejmě se čtyřicítkou na krku přestávají nepřirozeně velká ňadra bavit. Za svůj život podstoupila už bezpočet operací, a tak pro ni v podstatě o nic nešlo, když se rozhodla, že je trochu zredukuje. S výsledkem je podle všeho velmi spokojená. 

Skoro se zdá, že svá ňadra mění podle nálady a používá je jako módní doplněk. Svět je měl poprvé možnost spatřit už v roce 1996, když byla ještě chirurgickými zákroky nedotčená. Katiini agenti ji ale přemluvili, že by pro její kariéru bylo lepší, kdyby si je nechala maličko přifouknout… Mladá dívka operaci podstoupila a pak po pouhých pár měsících ještě další a další.

Po pár letech už její vnady dosáhly rozměrů, které si s přirozenou krásou mohl poplést jen málokdo. Nutno podotknout, že jí to získalo některé fanoušky – jiné ale naopak ztratila. Velmi drobná Katie s obřím hrudníkem místo svůdné krásky připomínala podivně tvarovanou plastovou panenku. 

Ani Katie Price už ale nemládne a za krkem jí sedí čtyřicáté narozeniny. Možná i proto se teď rozhodla své obří vnady opět poupravit – a tentokrát jejich redukcí. Podle britských médií šlo už o její devátou operaci prsou z původní velikosti 32GG na o trochu menší, současnou 30D. 

VIDEO: To je PRSOtřesení! Podívejte se, co udělá s obřími ňadry běh ze schodů.

Video
Video se připravuje ...

To je PRSOtřesení! Podívejte se, co udělá s obřími ňadry běh ze schodů. Daniel Vitouš, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií