Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Třetí těhotenství Kate: Kdy se miminko narodí, jak se bude jmenovat a má šanci na trůn?

Video se připravuje ...
7. září 2017 | 10:00

Myslela jste si, že třetí potomek Kate (35) a Williama (35) už nikoho nezvedne ze židle? Chyba lávky. Stejně jako u předchozích dvou těhotenství se i její třetí gravidita stala událostí číslo jedna. Kdy se potomek narodí? Jak se asi bude jmenovat? A má šanci nastoupit na britský trůn? Podívejte se na video.

Pokud existuje onen svět, z něhož shlíží zesnulí na živé, má princezna Diana nejen radost, ale dme se pýchou. Její prvorozený syn William září po boku manželky Kate štěstím a nemalý podíl na tom má i její třetí těhotenství.

Na rozdíl od prince Harryho, který se královskou etiketou a konvencemi dlouho nenechal svazovat, plní William své povinnosti dokonale. A tak se zanedlouho narodí třetí vnuk Charlese, prince z Walesu a zesnulé královny lidských srdcí Diany.

Ve světě plném špatných zpráv září zpráva o těhotenství usměvavé, krásné a milé Kate jako kometa. A protože téma britské královské dynastie baví svět už několik století, nenechte si ujít video, v němž se stručně dozvíte vše, co je třeba vědět o třetím potomkovi Williama a Kate. Nejpopulárnějšího páru britské královské rodiny.

Autor: red