Incident se odehrával koncem minulého týdne, a svědci, jichž byla plná restaurace v Kaprově ulici, přinášejí další a další svědectví! Michal Novotný, jehož z místa odvezla městská policie na záchytku, sice celou věc bagatelizuje s tím, že šlo o nedorozumění, svědci však nabízejí videozáznamy ze svých mobilů.  

Podle nich se Novotný choval agresivně. „Vulgárně nadával, ponižoval ji, byl velice sprostý, a dokonce na prodavačku útočil fyzicky, plácal ji do rukou. Říkal jí, že je tlustá p**a, fotil si ji na mobil, a vyhrožoval, že se postará, aby ji vyhodili. Holka se úplně rozklepala a rozbrečela, omlouvala se mu, ale to ho ještě víc povzbuzovalo,“ líčí svědek s tím, že to vypadalo, jako by si herec léčil nějaký komplex.

„Neustále z restaurace odcházel a zase se vracel, vůbec nešel uklidnit. Byla tam s ním nějaká drobná, černovlasá paní, která jeho výbuchy sledovala a když křičel na prodavačku, tak se tomu jen smála, vůbec se nepokoušela ho uklidnit. Trvalo to dost dlouho, pak přijela policie a on dost zkrotnul, spadnul mu asi hřebínek,“ dodává svědek.

Podle vedení řetězce věc šetří policie. „Můžeme potvrdit, že k incidentu s Michalem Novotným v naší restauraci v Praze v Kaprově ulici došlo. Celou věc prošetřuje policie a více se k věci nebudeme vyjadřovat,“ stojí ve vyjádření KFC.

Fotogalerie
16 fotografií