Se závislostí na alkoholu a drogách se musí vypořádat bývalá hvězda Spice Girls Mel B. Kvůli závislosti jí krachlo manželství se Stephenem Belafontem (42), které trvalo dlouhých deset let, a teď dokonce může přijít i o své děti Madisona (6), Angela (10) a Phoeneixe Si (18)! Belafont, který je filmovým producentem, se totiž obává o bezpečnost svých potomků, jelikož Mel kokain šňupala i před nimi!

„Mám strach o bezpečnost dětí, kvůli tomu, že navrhovatelka (Mel B) vyhodila chůvu dětí, která se o ně starala od roku 2010, a já nechci, aby užívala drogy a pila v přítomnosti dětí, když není nikdo, kdo by se o ně postaral,“ uvedl podle DailyMail v soudním prohlášení Belafont a dodal, že drogy a alkohol byly hlavním důvodem, proč jim krachlo manželství. „Pití a užívání drog byl největší problém našeho manželství, což může dosvědčit chůva, děti a její navrhovatelčin terapeut doktor Sophy,“ uvedl.

Zdá se však, že zpěvačka se snaží se svou závislostí bojovat. Dochází na terapie k psychiatrovi doktoru Sophymu a bere léky, které jí pomáhají, aby závislost překonala.

VIDEO: Beckham Vanoce

Video
Video se připravuje ...

Beckham Vanoce Instagram Victoria Beckham

Fotogalerie
22 fotografií