Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hromadná nehoda na Nymbursku: Motocyklista spadl z motorky do příkopu, ta jela dál a srazila se s vozem autoškoly

Hromadná nehoda na Nymbursku: Motocyklista spadl z motorky do příkopu, ta jela dál a srazila se s vozem autoškoly (Ilustrační foto).
Hromadná nehoda na Nymbursku: Motocyklista spadl z motorky do příkopu, ta jela dál a srazila se s vozem autoškoly (Ilustrační foto).  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
2. září 2017
17:09

Mezi Lysou nad Labem a Milovicemi na Nymbursku sjel v sobotu odpoledne devětadvacetiletý motocyklista do příkopu a utrpěl zranění. Motorka po nehodě pokračovala v jízdě a narazila do vozidla autoškoly, které jelo v protisměru. 

Pro motorkáře přiletěl vrtulník záchranné služby, posádka autoškoly z nehody vyvázla bez zranění. Nehoda se podle ní stala ve 13:30 na silnici mezi Lysou a Milovicemi.

"Řidič motocyklu ze zatím nezjištěných příčin vjel do příkopu a jeho motocykl následně trefil Škodu Fabii, která jela v protisměru," uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková. Záchranáři motorkáře přepravili do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích. Dechová zkouška podle Novákové vyloučila u obou řidičů pití alkoholu před jízdou.

VIDEO: V Plzni se srazil trolejbus s dodávkou, záchranáři odváželi čtyři zraněné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání