Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr zabil slavného fotbalistu, tvrdí Italové. Čech se zapletl do fatální nehody

Autor: shp - 
1. září 2017
20:58

Petr se stal účastníkem fatální nehody v Itálii. Do jeho vypůjčeného kabrioletu najel motorkář, který se vyboural a nehodu nepřežil. Čecha začala italská média osočovat z toho, že prý nehodu způsobil schválně. Dotyčným na motocyklu byl totiž místní miláček a celebrita – bývalý fotbalista Luca Colangelo.

Čech se brání tím, že motorkář jel příliš rychle a vlastní vinou do něj vrazil u semaforu. „Byl jsem v tý koloně, to auto se nehýbalo. Vedle mě byla nějaká mezera mezi tou plnou čarou. To byla strašná rána, hrozná rána, to nedokážu popsat. Jel rychle, opravdu rychle,“ řekl Petr TV Nova, která o bouračce informovala.

Motorkář narazil do Petrova vozu a následně ho přejel další řidič jiného vozu. Nehodu bohužel nepřežil. Následně se na hlavu Petra snesla obrovská vlna nenávisti, protože se ukázalo, že zesnulým je Luca Colangelo – fotbalový funkcionář a kandidát do voleb. Jde o bývalou fotbalovou hvězdu, takže jeho smrt mnohé Italy zarmoutila.

Někteří Italové tak tvrdí, že nehodu způsobil Čech schválně. Prý Petr přijíždějícímu motorkáři schválně otevřel a nastavil dveře. „Kdyby byly otevřené, ten motorkář by jimi projel. Možná byly nedovřený. Je to blbá shoda náhod,“ dodal Petr. Případem se začalo zabývat i české ministerstvo zahraničních věcí.

Jedna z nejděsivějších bouraček poslední doby. Dívka zabila sestru a autonehodu vysílala na internetu:

Petr888 ( 3. září 2017 08:19 )

Samozřejmě, jezdí s tak neodvřenejma dveřma, že se o ně rozseká motorkář. Až na to, že už italská média psala, že existuje videozáznam, kde je vidět, jak úmyslně otevřel dveře, aby ho sejmul. Asi mu vadilo, že motorka si může jet, zatímco on stojí. Ne, že by to bylo nutný, stačí se podívat, jak jsou ty dveře zmasakrovaný. Otevřel mu je "přímo do ksichtu". Kdyby aspoň lhal ve smyslu, že si potřeboval vystoupit do kolony, ale "nedovřený dveře" mu fakt nikdo neuvěří. Zabil člověka (ať hrál fotbal jakkoliv) a měl by za to nést zodpovědnost.

agfor ( 1. září 2017 21:13 )

Bravo, Péťo, je o jednoho sportovního flákače míň.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání