„Proč se tou chutí a vůní škádlit, když alkohol nesmím. Nechci už se podvádět. Přesedlala jsem na čaje a limonády, které mi nikdy nechutnaly. Dělám si teď ale domácí a jsou vynikající,“ řekla deníku Aha! Hanka Krampolová.

Před časem Hanka špatně zkombinovala prášky na bolest s alkoholem, což jí přivodilo epileptický záchvat a musela být hospitalizována. Tato zkušenost však pro ni byla natolik silná, že se rozhodla poslouchat svého doktora na slovo a dělat neustále nějakou činnost, aby se nenudila. „Proto jsme si teď s Jirkou zajistili na týden lázně. On chtěl k moři, pro mě jsou ale tyhle lázně daleko prospěšnější. Jsou totiž zaměřeny na pohybový aparát. Mohu tu denně rehabilitovat a to ty moje polámané kotníky a kolena potřebují,“ okomentovala Krampolová.

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince? Blesk TV

„Koupele tu jsou i se solí z Mrtvého moře, to je senzace,“ uvedla Hanka, které se v lázních navýsost líbí. „Výborně tu vaří, a hlavně tu můžeme mít našeho pejska,“ uvedla žena, která se rozhodla změnit svůj život o 180 stupňů. „Jinak by mi Jirka utekl, a to bych nepřežila,“ dodala Krampolová.

Video
Video se připravuje ...

Z Krampolové je troska: Nepovedené plastiky, zlámané ruce a roky léčby! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Boj s alkoholem 

2007 – Problémy s pitím odstartovaly její zdravotní problémy, když po plastice prsou nastaly komplikace. Dostala vysoké horečky a silikonové implantáty museli lékaři vyjmout.

2009 – Ani špatná zkušenost ji neodradila od úprav. Plastika obličeje dopadla špatně, jizvy jí začaly hnisat a ona v zoufalství začala stále častěji sahat po skleničce.

2012 – Krampolovou sužovaly další zdravotní problémy – zlomené koleno, a tehdy k alkoholu přidala i prášky na bolest.

2014 – Manžel se snažil být Haničce oporou a její alkoholismus »neviděl«.

2017 – V posledním roce jí už začalo jít o život. V červnu zkolabovala a manžel musel volat záchranku. „Měla neustálé problémy s kolenem, ramenem, bolelo to, a blbě kombinovala prášky na bolest, na spaní, na uklidnění. Potom si dala třeba jedinou skleničku a hned dostala záchvat,“ řekl Jiří. Krampolová musí striktně dodržovat nastavený režim a nepít žádný alkohol, jinak opět skončí v léčebně.

Fotogalerie
25 fotografií