Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity na síti: Houdová meditovala ve tmě a Kate oblékla Pradu

  • 2. září 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na některé z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Helena Houdová

    Helena Houdová (37) je známá svým alternativním přístupem ke světu, který nelze shrnout do několika řádků. Na jejím profilu na Instagramu si můžete počíst víc. Minulý týden se rozhodla zkusit terapii tmou, při které chtěla nabrat ztracené síly. A tak posledních šest dnů strávila v naprosté tmě v karavanu.

    "Můj cil byl si odpočinout, což se povedlo, prosnila jsem v podstatě první tři dny, ať už spící či bdící. A pak už mi jenom začaly chodit dary a učení ve formě návštěv z (a do) různých dimenzi, vize a spoustu lásky, pochopeni i odpuštění." Výsledek? Její vnímání světa je podle jejích slov intenzivnější!

    Helena Houdová strávila šest dní v naprosté tmě. A dobrovolně!
    Autor: Instagram.com

  • Agáta Prachařová

    Agáta Prachařová (32) prožívá rodinnou idylku, i když před půl rokem visel ve vzduchu rozvod. Krásný snímek vyfotila minulý týden u rybníka, kde její muž Jakub Prachař s jejím synem Kryšpínem rybařili. Do porodu Agátě zbývají tři týdny!

     

    Agáta Prachařová si užívala letního večera u rybníka.
    Autor: Instagram.com

  • Paris Jackson

    Paris Jackson (19), dcera krále popu Michaela Jacksona, dává ráda najevo své názory, které boří mýty o kráse. Naposled to byly její neoholené nohy, které si vyfotila na Instastories. "Kdo je kdo?" stojí na obrázku.

    A její poselství? Že bychom se všichni měli cítit dobře ve své kůži a mít se rádi takoví, jací jsme. Je to její odpověď haterům, kteří se jí vysmáli za to, že na předávání cen MTV dorazila s neoholeným podpažím.

    Paris Jackson hrdě vystavila své neoholené nohy.
    Autor: Instagram.com

  • Vévodkyně Kate

    Inspirace podle vévodkyně Kate (35) - do deštivého dne, který nás včera potrápil, jako dělaná! Věhlasná značka oblečení se na svém instagramovém profilu pochlubila tím, že Kate na sobě měla šaty z jejich nové kolekce. Lepší módní ikonu by si nemohli přát.

    Vévodkyně vyrazila v tomto outfitu s princem Williamem a Harrym na den 20. výročí smrti Diany do zahrady, která má připomínat její památku.

     

    Kate Middleton v šatech Prada.
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na video, jak šel s vévodkyní Kate čas:

    Video se připravuje ...
    Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa • VIDEO: Profimedia/BPŽ

  • Marta Jandová

    Marta Jandová (43) si toto léto užila pár karambolů. Na začátku si zlomila nohu, pak byl nemocný její manžel a na konci prázdnin stoná zase její dcerka. "Po noci v nemocnici s malou se musím nějak odreagovat s velkejma. Nákupy s kamarádkama." Martě prostě úsměv ze rtů nikdy nezmizí a za to ji obdivujeme!

     

    Marta Jandová si užila den na nákupech s kamarádkami.
    Autor: Facebook.com

  • Demi Lovato

    Zpěvačka Demi Lovato (25) není žádná křehká květinka. Na Instagramu se pochlubila, že právě získala modrý pás v bojovém sportu, brazilském džiu-džitsu. Propadla mu teprve před rokem a trénuje několikrát v týdnu. Snaha se vyplácí!

     

    Demi Lovato už přes rok cvičí džiu-džitsu.
    Autor: Instagram.com

  • Andrea Růžičková

    Herečka Andrea Růžičková (33), kterou můžete znát z Ordinace v růžové zahradě 2, si užívá svou novou roli matky. "A svět je, zdá se mi, mnohem hezčí," napsala k fotce. Syna Tobiáše porodila 19. srpna. 

    Andrea Růžičková si vychutnává chvíle s novorozeným synkem Tobiášem.
    Autor: Facebook.com

    Podívejte se na rozhovor a Andreou, kde mluví o své lásce k běhání:

    Video se připravuje ...
    Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek. • VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.