Podle všeho Mládek žije s oběma ženami, jak s Evou, tak Libunou. „Doma je většinou ticho, žiju s manželkou padesát let a všechno veselé jsme si už řekli. Atmosféra se rozveselí, když přijdou nějací hosté. Pokud to není pošťák s inkasem,“ tvrdí totiž Mládek v rozhovoru pro časopis Téma. Jeho paní podle všeho písničkářův dvojí život akceptuje. „Já měl kliku, že jsem ženskou se smyslem pro humor našel už v mládí,“ říká Mládek.

Proč soukromí i svůj rozvod, byť se nejedná o nic tragického, tají, vysvětluje s příslovečným humorem. „Jsou dva typy lidí. Jedni si dělají zahrádku do ulice, aby ji všichni viděli, druzí si dělají zahrádku na druhé straně nebo si vysazují živé ploty, aby jim na tu zahrádku nikdo nečuměl. Já jsem ten druhý případ,“ dodává.

Z manželství s Evou Mládkovou, kterou si bral v roce 1969, má syna Štěpána. Ten vystudoval práva a živí se jako advokát. Před časem vyplulo na povrch, že je také otcem Mikuláše, kterého dvacet let tajil. Je totiž nemanželský a má ho s někdejší milenkou Jaroslavou Hlavešovou.

Video
Video se připravuje ...

Ruská „Tvář“ imitovala Mládka s Pešákem a Jožina! Jaký měli úspěch? Youtube.cz

Fotogalerie
25 fotografií