Korejské fanynky se v posledních dnech začaly zajímat o Česko. Filmaři zde totiž mají za úkol pořídit záběry do osmnáctidílného seriálu „Are You Human Too“. V něm hraje největší jihokorejská megastar Seo Kang-joon.

Záběry filmaři pořizovali na Staré Louce v Karlových Varech, kde si postavili tržiště. „Natáčet se ale bude i na Mlýnské a Zámecké kolonádě, na letišti a také v lázeňských lesích,“ říká Petr Židlický z Filmové kanceláře Karlovarského kraje. Jihokorejský štáb čítá asi 100 lidí, navíc je v doprovodu 200 komparzistů.

„Komplikovaná byla přeprava štábu z pražského letiště. Karlovarský kraj jim na to přispěl částkou 100 tisíc korun,“ dodává Židlický. Jihokorejci ale měli i jiné speciální požadavky. Karlovarští úředníci jim museli ve městě zajistit budovu zámeckého typu i opuštěný objekt v lesích. Natáčet budou do 6. září.

Kdo je Seo Kang-joon?

Seo Kang-joon je jihokorejský zpěvák a herec. Je členem kapely 5urprise. Jeho první role byla ve filmu „Cheese In The Trap“. Je držitelem několika jihokorejských filmových cen za nejlepšího herce. Stal se miláčkem tamních žen, a to zejména díky romantickým líbacím scénám, které se staly hitem internetu.

VIDEO: U nás znají televizní diváci spíš kultovní scénu z filmu Základní instinkt.

Video
Video se připravuje ...

Základní instinkt youtube

Fotogalerie
5 fotografií