Se svým manželem Romanem si Kristýna založila vlastní rodinu. Maminka ji totiž odložila rovnou v porodnici, a tak ji vychovával tatínek s babičkou. Jenže ani tam nebyla spokojená a ve čtrnácti letech utekla z domova a byla nucena se postavit na vlastní nohy. Většinou se živila jako prodavačka.

S biologickou matkou Kristýna dobré vztahy nemá, i když o narozené vnučce věděla. „Že jsem porodila, ví, gratulovala mi na Facebooku, ale je to pro mě pořád jen ženská, která mě porodila a nestarala se. Máma by se starala,“ okomentovala rodinné vztahy čerstvá maminka.

Za ty roky se nesrovnal ani vztah s vlastním otcem, který přišel Kristýnu podpořit k porodu. Jenže ta ho z místnosti vyhodila. „Já ho neberu jako tátu. Spíš jako člověka, se kterým žiju, staral se o mě, když jsem byla malá. Ale nějak ty vztahy tady neřešíme, spíš jsme tady spolu technicky, bydlíme spolu, ale nějak to nepotřebuji řešit,“ vysvětlovala Kristýna. A manžel Roman její slova potvrdil s tím, že vztah mezi ní a otcem není ideální.

Video
Video se připravuje ...

Upoutávka k seriálu Malé lásky Maminka.cz, Supermamy.cz/TV NOVA

Fotogalerie
8 fotografií