Kobzanová žije s dcerou a partnerem, hokejistou Michaelem Frolíkem (29), v kanadském městě Calgary. Nyní je rodina ale dočasně v Montrealu, kde přebývají v hotelu. Diana tu se svou holčičkou navštívila místní muzeum panenek Barbie.

Výstavu si ale bývalá Misska moc neužila a se svým zážitkem se pak svěřila na sociální síti. Nejprve zde sdílela video, když se Ellu snažila vyfotit v obří krabici pro panenky. Chtěla, aby se v ní usmála a zapózovala, jenže dítě místo toho začalo atrakci prozkoumávat a kopat do ní. Nakonec se otočila zády k mámě a jejímu objektivu. „To je barbína jak stehno,“ zhodnotila situaci Kobzanová.

Raději pak vlezla do krabice sama a dceru vzala do náručí. K jejich společné fotce pak připsala další hororový zážitek: „Opravdová od Mattela. O 4 minuty později lítám splavená po všech patrech obchoďáku nahoru a dolů a hledám záchody.“

„Mini Barbie si vzpomněla, že NUTNĚ potřebuje kakat. Většinou si to na hajzlíku rozmyslí a bude se dožadovat návratu na výstavu- s řevem samozřejmě. Takhle poběžíme 3x WC - výstava, pak mi cáknou nervy a půjdem na hotel. POMOC!“ líčila na Instagramu.

Malá Ellinka, která se na pohled tváří jako andílek, jí očividně dává pořádně zabrat. Ostatně nedávno Diana stejnou cestou vyprávěla historku s hysterickým záchvatem z cukrárny.

VIDEO:  V pořadu Markéta dráždí celebrity Kobzanová promluvila o vztahu s partnerem Frolíkem.

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
55 fotografií