Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pravá blondýnka přichází do kin v nové romantické komedii!

31. srpna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Držitelka Oscara Reese Witherspoon, naše oblíbená pravá blondýna se už v polovině září představí v nové romantické komedii! Skvělá a stále krásná herečka se tentokrát ocitne v obležení mladých mužů a bude se sama sebe ptát: „Který je ten pravý?“. Tak ostatně zní i samotný název filmu, který oceníme především my ženy, je totiž hlavně o nás! Na film se můžete těšit už 14. září. 

O čem to je?

Postava Reese Witherspoon ve filmu se jmenuje Alice, je jí čtyřicet let, má dvě děti, a po rozchodu s manželem se vrací zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu...a pak zpátky do normálu,“ těší se Alice.

S návratem do normálu to ale nebude vůbec tak snadné, protože život Alice nabere zcela nečekaný směr! Na oslavě narozenin totiž potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak v rauši nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Alice má zničeho nic velkou rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. Život je naruby, Alice má najednou doma své dvě děti, mladého milence, jeho dva kamarády i bývalého manžela.

Autor: Bontonfilm, a.s.

Proč se na film těšit?

Film „Který je ten pravý?“ přivedla, jako producentka, na svět nepsaná královna romantických filmových komedií Nancy Meyers. Ta jako režisérka natočila skvělé snímky Po čem ženy touží, Lepší pozdě nežli později, Prázdniny nebo Nějak se to komplikuje!