Herečka se o víkendu rozhodla užít si poslední prázdninové dny v zahraničí. Posilnila se půllitrem piva a hned vzápětí odletěla i s přítelem Lukášem na dovolenou do Portugalska. Na sociálních sítích se posléze svým fanouškům pochlubila s několika snímky.

Mužskou část příznivců zřejmě nejvíce potěšila fotkou z lisabonské pláže Praia Da Adraga, na níž se Schneiderová jen v sexy černých bikinách brouzdá pískem a nechává si nohy omývat mořskými vlnami. „Divoký Atlantik,“ připsala k fotce na Instagram. Spíše než divoké vlnobití a mocná skaliska v pozadí ovšem budila pozornost Jitčina luxusní figura.

K té jí dopomohla i účast ve StarDance, kde si v předminulém ročníku dotančila až na stříbrnou příčku. Na to, aby si ji udržela i nadále, zřejmě dohlíží její partner. Ten jí totiž ani na dovolené nedá vydechnout.

„Můj kluk má skvělý nápady! V pravé poledne mi naordinuje brutální výšlap na hrad nad Lisabonem! Všichni normální lidi jedou tramvají 28,“ postěžovala si napůl v žertu na sociální síti Schneiderová, která byla dříve vdaná za herce Davida Švehlíka (45), s nímž má dceru Sofii Annu (11).

VIDEO: Proč přišly Schneiderová a Pauhofová na Moët párty bez mužů?

Video
Video se připravuje ...

Schneiderová a Pauhofová na Moët párty: Proč přišly bez mužů? Blesk TV

Fotogalerie
42 fotografií