Sociální sítě nyní Veronika, která vyrostla v dětském domově, plní snímky z dovolené. Spolu s přítelem Milanem se vydali na Maledivy, navštívili hlavní město Male, ale většinu času tráví na ostrově Thulusdhoo.

„To místo mě nepřestává fascinovat,“ rozplývala se modelka na Instagramu, zatímco její fanoušci spíše obdivovali její postavu a sexy zadeček než přírodní krásy.

Z fotek je jasné, že si Kašáková vysněný zájezd skutečně užívá, relaxuje a své příznivce zahrnuje moudry o životě. „Vztah k sobě samému je základem pro všechny vztahy. Když necítíme sebeúctu, sebehodnotu, sebevědomí, neumíme nastavit své hranice, pak nám to všechny naše ostatní vztahy zrcadlí,“ vysvětlovala blondýnka.

Přesto ale jen nepolehává na pláži, naopak se vrhla do mořských vln na surfu, spolu s partnerem vyzkoušeli i potápění a šnorchlování a dokonce za hodinu projeli celý ostrov na kole. Veroničinu pohodu dokonce nezkazilo ani píchnutí o mořského ježka. I když ránu ošetřila octem, pár bodlin v kůži zůstalo. Časem by se ale měly samy uvolnit, a tak to nebude věčný suvenýr z dovolené.

VIDEO: Kráska z děcáku Veronika Kašáková: Kdy bude svatba a děti?

Video
Video se připravuje ...

Kráska z děcáku Veronika Kašáková: Kdy bude svatba a děti? Blesk TV

Fotogalerie
42 fotografií