Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dominika (†17) našli mrtvého v jezeře, rodiče přišli už o páté dítě

Autor: lm - 
23. srpna 2017
10:44

Obrovská tragédie postihla rodinu z obce Valaská na středním Slovensku. Jejich syna Dominika (†17) našli mrtvého v nedalekém jezeře, u kterého byl s kamarády na chatě. Podle sousedů rodiče už přišli o pět dětí.

Z jezera v turistickém středisku Krpáčovo hasiči v úterý ráno vylovili tělo mladého muže. Policisté neznali jeho identitu a zveřejnili snímky chlapce na internetu, kde ho poznali jeho příbuzní.

Dominik (†17) z nedaleké obce Valaská byl u jezera s kamarády na chatě. Partička popíjela a mladík spadl do jezera. Jeho kamarádi zpanikařili a nikdo mu nepomohl. „Domino neuměl plavat. Byl to šok. Věděli jsme, že je s kamarády na chatě, a najednou tohle… Naposledy jsem ho viděl v pátek,“ řekl serveru Pluska.sk jeho bratr Adam. Podle policie byl mladík ve vodě několik dní, cizí zavinění ohledávající lékař předběžně vyloučil.

Není to ale zdaleka první krutá rána, kterou osud rodině uštědřil. Podle sousedů rodiče už přišli o více dětí. „Měli deset dětí, pět zemřelo. Byli to všichni chlapci a skonali tragicky. Tři chlapci zemřeli na rakovinu, jeden na motorce, a teď se Domino utopil. Je to strašné,“ prozradili serveru místní.

Nezmar ( 23. srpna 2017 18:01 )

Zajimave. Jeho kamosi videli, ze se topi, ale nikdo mu nepomohl a vsichni utekli jak sralbotky. Nikde to nenahlasili . A telo nasli az po nekolika dnech, rodice ho nekolik dnu nepostradali, policiste neznali jeho identitu a tak museli jeho fotku uverejnit na netu . Co to je za rodinu??? Co je to vsechno za lidi??? Asi jako: Tak dalsie decko nam poslo, tak si urobime nove . To mne hlava nebere... Tech decek je mi lito, do jake rodiny se to narodily

krasomila ( 23. srpna 2017 16:27 )

Když v rodině zemřou na raka 3 děti, tak nejspíš nebude něco geneticky Ok. Nechápu lidi, co to ignorují a vyrábějí další a další.

kamii ( 23. srpna 2017 14:26 )

Z deseti dětí je už pět mrtvých ? Není chyba někde u rodičů ?

altamira ( 23. srpna 2017 12:14 )

Kdyby se místo výuky chlastání učil raději plavat - mohl žít

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání