Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Moderátorka Novy Inna Puhajková v slzách: Zavraždili jí přítele!

Autor: David Turek, Kateřina Baranová - 
23. srpna 2017
11:03

Tragická smrt otřásla Innou Puhajkovou (31). Blízkého přítele Slavišu I. (†40), do jehož restaurace tak ráda chodila, ubodal v jeho bytě zfetovaný příbuzný! Případ vyšetřuje pražská mordparta.

„Byl to velmi charismatický člověk se srdcem na správném místě. Vždy usměvavý, ochotný, vstřícný a laskavý. Jeho smrt zasáhla nejen mě, ale i spoustu lidí v mém okolí, kteří do oblíbené restaurace chodili rádi právě kvůli němu,“ řekla Blesku šokovaná moderátorka Sportovních novin na Nově a rovněž bývalka hokejového boha Jaromíra Jágra (45).

„Bude nám všem moc chybět. Jeho rodině a blízkým upřímnou soustrast,“ dodala Puhajková s tím, že dál nechce tragickou událost komentovat. „K vraždě majitele došlo minulé úterý u něj doma v Hostivaři,“ potvrdil Blesku zaměstnanec pražského podniku specializovaného na středomořskou kuchyni.

„Jeho manželce a švagrovi ten den zemřel otec. Švárovi ruplo v hlavě, zfetoval se a chtěl sestru zabít! Slaviša se jí zastal a sám přišel o život. Obětoval se pro svou ženu,“ popsal nám vraždu člověk, jenž si nepřeje být jmenován. „Zůstaly po něm dvě malé děti, čtyři a devět let… Kluci o tragické události ještě nevědí…“ dodal zdroj s tím, že pohřeb byl v pondělí.

„Třiatřicetiletý muž byl obviněn z trestného činu vraždy a hrozí mu trest až osmnáct let odnětí svobody,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan. „Kriminalisté současně podali podnět státnímu zástupci k návrhu na vzetí do vazby,“ dodal.

Pláč manželky byl slyšet až ven

Pachatele vyvedli v předklonu v poutech, z oken baráku, v němž pod velením Josefa Mareše kmitali členové 1. oddělení pražské kriminálky, byl až na ulici slyšet ženský pláč až ryk.

„Na místě jsme vedle pobodaného ošetřovali i dvě ženy ve věku 35 a 57 let s posttraumatickým syndromem. Obě jsme museli převézt do nemocnice,“ sdělila Blesku tisková mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Obě zdrtilo, když po hodině přišla zpráva, že se záchranářům zle pobodaného Slavišu nepodařilo udržet při životě… Jedna z ran jej totiž zasáhla přímo do srdce!

VIDEO: Inna Puhajková se rozpovídala o novém hnízdečku lásky a těhotenství

Video  Inna Puhajková se rozpovídala o novém hnízdečku lásky a těhotenství.  - Igor Hellebrandt / BPŽ
Video se připravuje ...
 

bibs_7 ( 24. srpna 2017 19:06 )

Ta Puhajková je opravdu jedno tupý bezpáterní óbr prase - mít potrebu zviditelnovat se jeste i na vrazde. V soukromí se smutnit nedá, ubozacko?

fotrpjotr ( 23. srpna 2017 22:22 )

Určitě má několik náhradních píchačů.

villon ( 23. srpna 2017 20:49 )

Já si mislím, že kdybyste ho ponížil lepším fárem, tak vás nějakou sedačkou nemůže rozhodit. Auťák je auťák.

karel ( 23. srpna 2017 19:27 )

Pipinka se stýkala se správnými lidmi, a určitě zase splaší nějaký nový zdroj zlaté karty

villon ( 23. srpna 2017 18:45 )

 Je to v rodině, tak to zase není tak hrozný, jako kdyby to udělal někdo cizej, že jo. Każdej takový štígro nemá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání