Vojtkova bývalá žena Tereza Vojtková (36) je dokonce z dvojčat, a tak její podoba se sestrou Kristýnou je dechberoucí. Sám herec dřív rád vtipkoval, že si nikdy není jistý, kterou z půvabných blondýnek vlastně doma má.

Když ale výjimečně mluvil vážně, přiznal, že na začátku vztahu měl opravdu s jejich rozpoznáváním trochu potíže, postupně si ale zvykl. Jelikož Tereza a Kristýna měly navíc stejně staré holčičky, zdálo se, jako by měla Romanova dcera Edita (7) místo sestřenice Kristýnky také dvojče.

Vojtek měl dokonalou rodinku a s manželkou Terezou zplodil druhého potomka. Jenže v březnu 2015, jen měsíc před jeho narozením, herec manželku opustil. „Nejsem šťastný a hledám něco jiného, než jsem si myslel, že mám,“ vysvětloval tehdy.

Své štěstí posléze našel u kolegyně z muzikálů Ať žijí duchové! či Mamma Mia! Petry Vraspírové. Zase blondýna a navíc má také sestru, která je jí až neuvěřitelně podobná.

S herečkou Terezií sice dvojčata nejsou, ale leckdo by si to o nich mohl myslet. Skoro se tak zdá, že si Roman záměrně vybírá partnerky tak, aby se mohl chlubit jejich krásou hned ve dvojím provedení.

VIDEO: Petra Vraspírová chce mít s Romanem děti. Miluje ho nade vše!

Video
Video se připravuje ...

Petra Vraspírová o dětech s Romanem Vojtkem: Miluji ho nade vše! On je ten pravý! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
57 fotografií