Luis Padrón z argentinského Buenos Aires se zamiloval do elfů a andělů v mládí, když se vyrovnával se šikanou od svých vrstevníků. Během dospívání se pak snažil se vysněným pohádkovým bytostem co nejvíce přiblížit. Luis tak podstoupil plastiku čelisti a nosu, nechal si změnit barvu očí a odstranit chlupy po celém těle. Tím ale mladý muž zdaleka neskončil.

Argentinec před nedávnem v kalifornském městě Beverly Hills podstoupil speciální transplantaci vlasů, při které mu lékaři do pokožky aplikovali jeho vlastní krev. Mladík má také naplánovanou operaci, při které mu lékaři vytvoří špičaté uši.

„Chci být elfem, andělem a pohádkovou bytostí. Mým cílem je vypadat nadpozemsky, étericky, elegantně a delikátně. Mám svůj ideál krásy a dosáhnu ho, i kdyby se mělo stát cokoliv,“ cituje rozhodného mladíka britský deník Daily Mirror.

Luis má v plánu ale i další drastické operace. Přemýšlí o svalových implantátech, odstranění čtyř žeber a operaci, díky které by měl být vyšší. Chce si také nechat vytvarovat špičatější oči a čelist do tvaru diamantu. Už doteď ho ale jeho posedlost přišla na majlant. Měsíčně utratí přes sto tisíc korun za barvy na vlasy a speciální krémy, mimo jiné třeba i opalovací krém s faktorem 100.

Fotogalerie
34 fotografií