Několik let Jitka v rádiu moderovala pořad s názvem Sexy život, v němž probírala dost pikantní témata. Sama se ovšem snaží si své soukromí chránit a zbytečně neprozrazovat nic o případné lásce.

I přes své tajnůstkářství se Jitka nedávno svěřila s těžkými chvílemi, které zažívala při výchově svých dětí, Anny a Adama. Na ně totiž byla herečka sama. Krátce po synově narození se s partnerem rozešli a otec se navíc nemohl vůbec zapojovat, jelikož si odpykával trest ve vězení.

„Bylo to náročné! Vím moc dobře, co to znamená starat se, denně děti vozit do školy, věnovat se jim. Nejednou jsem si tu samotu i obrečela, všechno bylo na mně,“ přiznala Asterová v rozhovoru pro deník Aha!. Stačilo prý, aby odvezla Aničku s Adamem do školy a viděla tam ostatní tatínky. Hned se jí do očí draly slzy.

Zvládat samotu pro ni bylo těžké, zpětně už se ale na věc dívá jinak. „Ale zase na druhé straně, vychovávala jsem je tak, jak jsem já chtěla a jak jsem považovala za správné. Výchovu mi nikdo nekazil, nikdo mi do toho nemluvil a jak jsem už říkala, já jsem strašně hodná maminka,“ smála se.

Svým potomkům se pokoušela chybějícího rodiče nahradit, aby neměli pocit, že jim něco chybí. „Snažila jsem se jim dát strašně moc lásky a můj syn, když se ve druhé třídě učitelka dětí ptala, co je pro ně nejdůležitější, tak se přihlásil a řekl: ‚Hlavně že se máme rádi,‘“ vyprávěla Jitka týdeníku Sedmička.

„Určitě jsem některé věci dělala špatně, ale snažila jsem se, aby dětem bylo dobře, a taky jsem se jich pořád ptala, jestli je jim fajn. Do ničeho jsem je nenutila a nic moc jim nezakazovala,“ dodala s tím, že možná díky tomu si s dětmi rozumí i teď, když už jsou z nich dospělí. Jezdí s nimi i na dovolenou. Syn ji nejčastěji doprovází na chatu, dcera Anna Linhartová s ní zase cvičí jógu. Ta se ostatně vydala v máminých šlépějích a stala se též herečkou.

Dokonce se již stihla i vdát. I když se svatbu snažila utajit, svou maminku samozřejmě pozvala. Asterová se teď ale trochu obává, zda se dcera do chomoutu nehnala až příliš rychle. Nechtěla by totiž, aby se Anička ocitla ve stejné situaci jako kdysi ona.

VIDEO: Asterová prozradila, jak to má s erotickými pomůckami.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Asterová: Na dovolenou jezdím s erotickými pomůckami! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií