Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Auto u Čáslavi srazilo dítě (4). Muž se zastal řidiče a zbili ho

Autor: ibg - 
20. srpna 2017
13:54

U Čáslavi se stala velmi vážná dopravní nehoda. Čtyřleté dítě bylo sraženo autem v obci Filipov. Pak bylo převezeno do nemocnice společně se svědkem nehody. Ten se totiž zastal řídiče a byl za to napaden.

Dítě bylo po nárazu autem s podezřením na otřes mozku a zlomeniny okamžitě transportováno vrtulníkem do nemocnice. „Mělo středně těžká zranění,“ okomentovala situaci pro TN.cz mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Přesná příčina zatím není známá, podle informací televize Nova si děti hrály venku, honily se a jedno v zápalu hry vběhlo pod kola auta.

Celá kauza se vyhrotila. Muž hájící řidiče byl napaden rozzuřeným davem přihlížejících a skončil také v nemocnici. Zda se jednalo o rodinné příbuzné sraženého dítěte, nebo jen o svědky, zatím policie vyšetřuje a odmítla to jakkoliv komentovat: „Mohu sdělit pouze to, že došlo k incidentu mezi lidmi ve vztahu k této nehodě,“ uvedl mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Možná napadený muž udělal či řekl něco, co podnítilo dav ke rvačce, ale zatím není nic jasné. „Mohu potvrdit, že jsme ošetřili muže se zlomeninou lícní kosti,“ dodala mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová informace o napadeném muži.

VIDEO: Záběry nehody z průmyslové kamery.

kradu ( 20. srpna 2017 22:01 )

zase cikáni lítaj venku pozdě

majojo ( 20. srpna 2017 18:12 )

Chudák soudce, které=mu se tenhle případ dostane na stůl. Podle práva ani spravedlnosti soudit nebude moct a pak aby chodil kanálama. I když, za ty prachy, co soudci berou, by chvilku bez problémů mohl.

majojo ( 20. srpna 2017 18:08 )

Podle fotkysi čtyřleté dítě s kamarády hrálo na ulici potmě, to jest rozhodeně po dvacáté hodině. Člověku se vnucuje otázka, kde byli rodiče a o jaké etnikum šlo.

dragondra ( 20. srpna 2017 16:30 )

Nezavřou,tomu nevěřím. I kdyby šoupli jednoho za katr, tak se Šabatka a neziskovky rozeřvou o násilí a rasismu, takže toho šmejda vyšoupnou radši ven.

rudne ( 20. srpna 2017 15:26 )

Naši spoluobčané tmavočeši se opět předvedli v plné ktráse!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání