Píseň Love My Life pak věnoval svým dvěma dětem. Vystoupení v pražských Letňanech podle pořadatelů sledovalo více než 30 tisíc lidí. A čumilové, kteří by snad chtěli nahlédnout přes plot, neměli žádnou šanci. Podle redaktorky Blesk.cz, která byla na místě, areál obšancovali vysokým plotem, zakrytý byl černou fólií. Pokud někde přece jen bylo trochu vidět, tak je ochranka hnala. 

Akci provázela rozsáhlá bezpečnostní a dopravní opatření. Komplikace nastaly po jeho konci, když se davy lidí ještě desítky minut po opuštění areálu nemohly dostat do přeplněného metra a autobusů.

Takhle to vypadalo v metru:

Koncert v rámci turné k novému albu The Heavy Entertainment Show zahájila reprodukovaná hudba s písní Lose Yourself z repertoáru rapera Eminema a svérázná úprava anglické hymny God Bless Our Robbie.

Parádní pódium

V efektním úvodu vystoupení nadšenému publiku Williams nabídl nové skladby The Heavy Entertainment Show a Party Like a Russian, mezi něž vložil starší hity Let Me Entertain You a Monsoon. Video ke skladbě Party Like a Russian zaznamenalo na YouTube během prvního dne více než šest milionů zhlédnutí.

Třiačtyřicetiletý potetovaný zpěvák s darebáckou image, který vystoupil v sukni, ukázal v převzaté skladbě Minnie the Moocher svoji lásku k jazzu a poté uctil památku zesnulého George Michaela jeho hitem Freedom 90. Roztancované publikum pod pódiem, kterému vévodila projekční plocha ve tvaru boxera, živě reagovalo i na Williamsovy známé písně Rudebox, Feel nebo Rock DJ. V přídavku si pak s chutí tisíce lidí zazpívaly píseň She's the One převzatou z repertoáru skupiny World Party.

Robbie Williams zazpíval v Praze:

Video
Video se připravuje ...

Robbie Williams vystoupil v Praze. David Malík

Ohňostroj

Koncert vyvrcholil ohňostrojem a baladou Angels z prvního Williamsova sólového alba, které pod názvem Life thru a Lens vyšlo v roce 1997 po jeho odchodu z chlapecké kapely Take That. Nadšení fanoušci, kteří žertujícího i dojatého Williamse nechtěli pustit z jeviště, se ještě dočkali písně My Way od Clauda Françoise, kterou proslavil Frank Sinatra.

Jako předkapela se v Praze představilo britské synthpopové duo Erasure, které letos v květnu vydalo novou desku World Be Gone. Dvojice Vince Clarke (syntezátory) a zpěvák Andy Bell posílená o dvě zpěvačky a tanečnice si připravila známé skladby jako Drama!, Love to Hate You nebo Oh L'Amour.