„Chtěla bych se omluvit těm, kteří se těšili na mé dnešní vystoupení na Rumburských slavnostech. Do zpěvu mi dnes opravdu není, a tak jsem se dohodla s pořadateli a své vystoupení zrušila. Děkuji za pochopení. Heidi,“ napsala si zpěvačka na sociální síť.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Zelenková – Ivo Pavlík pohřeb David Turek, Lukáš Červený

V pátek se Janků rozloučila se svým manželem Ivo Pavlíkem za přítomnosti jeho syna Adama Pavlíka, kterého měl muzikant se zpěvačkou Věrou Špinarovou. Drželi se s Heidi za ruku a zpěvačka se nebránila slzám a ani si nenasadila černé brýle, aby nešly vidět její slzy bolesti. To, že zrušila sobotní koncert, proto nemůže pro nikoho být žádným překvapením.

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner – Ivo Pavlík pohřeb David Turek, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Václav Upír Krejčí: Na Ivo Pavlíka mám jen hrozné vzpomínky! David Turek, Lukáš Červený

Navíc se také musela vypořádat s údajnou příbuznou Renatou Figurovou, která na pohřeb přišla a zpěvačku obvinila ze smrti Pavlíka. Heidi Janků může za to, že Ivo Pavlík tak brzy zemřel! Zakazoval jí, aby se pletla do věcí, do kterých nemá, neposlechla ho ale a on se tím trápil,“ šokovala krátce po pohřbu blondýnka přítomné pozůstalé. Tvrdila, že zpěvačka je vzdálenou příbuznou jejího manžela a jako taková stojí na jeho straně v jejich manželských sporech. Na Heidi už dokonce podala několik trestních oznámení. 

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Ivo Pavlíka David Turek, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Standa Hložek na pohřbu Ivo Pavlíka: Špatně nesl smrt exmanželky Špinarové... David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
92 fotografií