„Moc mě mrzí, že z důvodu akutního zánětu hrtanu a průdušek jsem byl náhle nucen zrušit pracovní i soukromý program pro tyto dny. Proto nemohu dnes vystoupit pro své příznivce na Létofestu v Brně. A tak jsem se na vás těšil. Váš Karel Gott,“ vzkázal legendární zpěvák smutným fanouškům. Snad to ale nebude nic vážného a na pódiích ho zase brzy uvidíme.

Gott byl hlavní hvězdou jednodenního festivalu. Kvůli nemoci však podle pořadatelů zrušil program na několik následujících dní. „Všem fanouškům Karla Gotta se omlouváme, zdraví je ale samozřejmě na prvním místě. Karlovi přejeme brzké uzdravení a už nyní začínáme jednat o jeho vystoupení na dvoudenním Létofestu příští rok. Věříme, že koncert Davida Kollera bude minimálně stejně silným zážitkem,“ uvedl organizátor akce Petr Burian. Zpěvák se tedy nemusí strachovat. Bude mít za sebe totiž skvělou náhradu.

Video
Video se připravuje ...

Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu! Mistře, šetřete se! Vlaďka Hradská

Karel Gott má za sebou léčbu rakoviny mízních uzlin, kterou mu objevili při operaci náhlé příhody břišní. Zpěvák musí být pod dohledem a pečlivě se musí starat hlavně o své hlasivky, které byly chemoterapií poškozeny. Zánět hrtanu a průdušek pro něj proto není žádná legrace.

Fotogalerie
24 fotografií