Blondýnka je důkazem toho, že krása není jen o hezké tvářičce, ale vychází z toho, jaké máme srdce. A to její je opravdu veliké, stejně jako její úspěch. Místo z největších v něm pak má její maminka. „Dvě generace matek. Je hezké ocenit svou maminku každý den. Jednou matka, pořád matka,“ okomentovala rodačka z Děčína společnou fotku na Instagramu, nad níž mnozí pochybují, že jde o matku s dcerou, a ne dvě sestry.

S mámou si jsou ve tváři neuvěřitelně podobné (obě také dvojnásobné matky), jen za svou tělesnou výšku (180 cm) vděčí modelka otci, českému basketbalistovi Josefu Kurkovi.

Společné chvíle s rodinou si Karolína užívá o to víc, že je během roku dělí oceán. Přece jen žije převážně v Miami a New Yorku, zatímco rodiče zůstali věrní Děčínu. „Moc často se domů nedostanu, snažíme se aspoň na Vánoce. Mám tam kamarády, spolužáky, píšeme si na Facebooku, ale ne moc často,“ svěřila topmodelka v jednom z rozhovorů.

Nyní ovšem s rodiči vyrazila k moři, do luxusního tureckého rezortu Kaplankaya, který patří manželovi její kamarádky Terezy Maxové (45). Ta jim tam také dělá společnost...

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! Blesk TV

Fotogalerie
25 fotografií