Když se máte přivdat do královské rodiny, je jasné, že svatba nebude jen tak. Ledaže by váš nastávající princ chtěl být za punkáče a vymanit se ze svých povinností. V případě prince Charlese a princezny Diany tomu tak opravdu nebylo. Naopak. Všemu přihlíželo přísné oko královny Alžběty.

Diana byla z velkého dne už dopředu tak na nervy, že zhubla šest kilo. To také zapříčinilo to, že jí pořád padala ramínka šatů a ona si je musela pořád natahovat. Šaty navíc byly z materiálu, který se neuvěřitelně krčil a tak musela vydržet i to, když je na ní stylisté žehlili. Před obřadem jí také bylo přikázáno stát, protože nemohla před televizní kamery, které svatbu přenášely do celého světa, vylézt ve zmuchlaných šatech.

Tato komplikovaná róba, která se oblékala a vysvlékala hodinu, však měla jednu velkou výhodu. Dalo se do ní schovat jídlo, což Diana také udělala, protože by jí mohlo být po celém vyčerpávajícím dnu zle. Co si tam ale princezna schovala, není jasné. Kdo by nechtěl mít takové multifunkční šatičky?

Fotogalerie
63 fotografií