Od natáčení megatrháku Titanic oceněného 11 Oscary uběhlo již dvacet let. Jeho hlavní hvězdy se přesto vídají i dnes. Zatímco Jack a Rose na plátně vzpláli jeden pro druhého, jejich představitelé mezitím budovali přátelství, které přetrvalo až dodnes.

Již na premiéře snímku v roce 1997 se k sobě ale měli tak, že se začalo spekulovat, zda nejsou pár. DiCaprio s Winslet se sice dohadům jen smáli, ale vídali se dál. Sem tam se spolu objevili i na veřejnosti a zahráli si spolu ještě ve snímku Nouzový východ z roku 2008.

Nyní ale odjeli dokonce na společnou dovolenou! Fotografové dvojici nachytali v Leonardově luxusní vile ve francouzském Saint-Tropez. Bok po boku se společně procházeli v plavkách a Kate kolegu něžně hladila po zádech. Jejich pohledy i doteky působili velmi důvěrně, a tak se znovu objevily otázky, zda snad jejich přátelství nepřerostlo v něco víc.

Podle zahraničních médií jsou ovšem v současné době oba dva šťastně zadaní s někým jiným. Hollywoodský fešák loví především ve vodách supermodelek, takže mu postelí prošla už celá řada krásek. Jen před pár měsíci se rozešel s modelkou Ninou Agdal (25), ale dlouho nesmutnil a údajně se dal dohromady s německou modelkou Lorenou Rae (23). Winslet se zase stihla již třikrát vdát a před pěti lety konečně našla štěstí po boku obchodníka Neda Rocknrolla.

Pravda o Titanicu: Video, které už vidělo 30 milionů lidí, vám otevře oči

Video
Video se připravuje ...

Pravda o Titanicu: Video, které už vidělo 30 milionů lidí, vám otevře oči. 

 

Fotogalerie
62 fotografií