Alice po boku mladšího přítele Michala Topola (31) jen kvete. Cítí se zřejmě natolik sebejistě a v klidu, že beze studu zahazuje svršky a pyšní se svými přednostmi. Ostatně i přesto, že je matkou dvou dětí, má postavu vskutku skvostnou a nemá důvod nic zakrývat.

Nejprve se sexbomba odhalila zhruba před měsícem, když trávila rodinnou dovolenou na Jadranu a plavila se na jachtě. Nezabránila jí v tom ani přítomnost dětí, jednoduše je zabavila na jedné straně lodi a na druhé se ‚vyblejskla‘ nahoře bez a rovnou v náručí milovaného zajíčka.

Srpen již měla herečka více pracovní, jelikož natáčí volné pokračování komedie Haliny Pawlowské (62) Díky za každé nové ráno. Jelikož zde ztvární maminku Kláry Issové (38), poměrně dost si užila v maskérně, kde jí přidělávali vrásky a povislou kůži.

Bendová si už od děsivých proměn ve starší dámu potřebovala odpočinout, a tak volné chvíle strávila koupáním v bazénu na zahradě a opalováním na sluníčku. A hřejivé paprsky nechala znovu působit i na své silikony. „Cvičím nohu, pravou, a u toho se fotím a hrozně přirozeně se směju,“ připsala Alice k laškovnému snímku z bazénu a pozdravila tak své příznivce na sociálních sítích.

VIDEO:  Sexbombu Alici Bendovou nalíčili na stařenu! Tlusté vrstvy latexu!

Video
Video se připravuje ...

Sexbombu Alici Bendovou nalíčili na stařenu! Tlusté vrstvy latexu! Instagram

 

Fotogalerie
47 fotografií