Ještě před rokem vážila 220 kilogramů! Dnes je o polovinu lehčí! Jak to dokázala?

Foto: instagram.com
20. srpna  2017 
 06:00

Jednoho dne se Lexi Reed rozhodla, že už nechce být tou silnou ženou, které se lidé posmívají. Chtěla změnit své stravovací návyky a jednou provždy zhubnout. A to se jí povedlo dokonale! Přesvědčte se sami, jak velký kus cesty Lexi ušla. 

Lexi trápila nadváha skoro celý život. Několikrát se pokoušela držet dietu, její váha se jí však vždy vrátila. Když se s Dannym poznali, vážila 220 kilogramů. Její manžel na tom ale nebyl o moc lépe. Jeho váha se pohybovala okolo 130 kilogramů. Jejich životní styl se skládal z hromady nezdravého jídla a slovo pohyb jim bylo cizí. 

Když si oba uvědomili, že jejich váha ani stravovací návyky nejsou úplně v pořádku, rozhodli se svůj život od základu změnit. Oba dva se vydali na cestu za svým zdravějším já a jednou provždy chtěli zhubnout. Lexi si navíc uvědomovala, že kvůli své váze nemusí otěhotnět, a to byla její největší motivace.

Ten pravý čas na změnu přišel na začátku roku 2016. Lexi se rozhodla, že nezdravý životní styl nechá daleko za sebou a že do nového roku vkročí s čistým štítem. Vzdala se veškerého alkoholu a nezdravých jídel. Se svým manželem začala chodit do posilovny a čtyřikrát týdně se věnovala kardiu. 

Do svého jídelníčku zařadila Lexi více zeleniny a bílkovin a během jednoho měsíce se jí podařilo zhubnout deset kilogramů. "Začali jsme se vyhýbat restauracím a fast foodům a dali jsme raději přednost zdravým potravinám. Ta změna byla hned vidět," vypráví Lexi.

Dnes chodí se svým manželem pětkrát týdně do posilovny, kde se stále věnuje kardiu v kombinaci se silovým tréninkem. Během jednoho roku dokázala Lexi zhubnout 110 kilogramů! Její velkou oporou byl Danny, který zhubnul 30 kilogramů. "Dokázali jsme to společně a to posílilo náš vztah," říká Lexi. 

Svůj příběh se Lexi rozhodla sdílet na sociální síti Instagram. Tyto fotografie jsou pro ni nadále poháněcím motorem. Přestože Lexi ušla velký kus cesty, uvědomuje si, že je potřeba na sobě neustále pracovat. Její proměna je výsledkem pevné vůle a tvrdé dřiny. A díky tomu se stala inspirací pro mnoho lidí!

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji