Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie hledá Radka (29) ze Sokolovska: Zbil a zranil chlapečka (3)

Policisté hledají Radka Ferka (29), měl zmlátit a zranit chlapečka (3).
Policisté hledají Radka Ferka (29), měl zmlátit a zranit chlapečka (3).  (Autor: PČR)
Autor: rv - 
17. srpna 2017
12:54

Násilníka, který zmlátil a zranil malého kluka, hledají policisté. Radek Ferko ze Sokolovska měl několikrát udeřit synka své družky, o kterého se měl starat. Muže, na kterého je vydaný příkaz k zatčení, hledají policisté. Podle jejich informací měl by být na Plzeňsku.

Incident se odehrál v polovině června v Kynšperku nad Ohří na Sokolovsku. „Hledaný muž měl bezdůvodně fyzicky napadnout nezletilého chlapce, kterého měl v tu dobu svěřeného do péče svojí družkou. Toho měl několikrát udeřit dlaní i pěstí do hlavy, čímž mu způsobil zranění,“ popsala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Radek Ferko by se podle informací policie měl zdržovat na Plzeňsku. „Hledaný je asi 178 cm vysoké střední postavy, má krátké rovné hnědočerné vlasy na ježka, hnědé oči a prořídlé strniště,“ uvedla Týřová s tím, že Okresní soud v Sokolově na něj vydal příkaz k zatčení kvůli ublížení na zdraví a výtržnictví.

Pokud máte o hledaném muži jakékoliv informace, volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

VIDEO: Násilník vyhrožoval, že ublíží miminku, když bude brečet

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání