Patrasová se o Slováčkových milenkách rozpovídala v časopise Sedmička. "I když jich bylo určitě víc než jedna, naivní jsem byla dost dlouho," říká. Onou známou zpěvačkou má být podle kuloárů Jitka Zelenková, která s Felixem jednak patřila ke stejné kapele a navíc bydlí od Slováčka a Patrasové doslova a do písmene jen pár kroků ve vedlejší ulici. 

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Přítelkyň měl ale Felix podle Dády více. "Minimálně vím ještě o jisté Slovence Denise, která je vdaná a má dvě děti. S tou byl těsně před současnou milenkou a také to prý trvalo dva nebo tři roky. Jezdili spolu na dovolenou a užívali si. V tu chvíli si připadáte jako blbec. A nejbolestivější na tom všem shledávám, že to mnoho našich společných přátel vědělo a manžela krylo," zlobí se Dáda.

Ta na oslavě svých šedesátin, krátce poté, co se manželský rozkol dostal na veřejnost, dokonce nechala vyhodit Petra Jandu. Právě ten totiž Slováčkovi a jeho milence poskytoval azyl ve svém penzionu.

Video
Video se připravuje ...

Janda o nevěře Slováčka: Proč jsem nevaroval Patrasovou? Nemám na ní číslo! Blesk TV

Fotogalerie
52 fotografií